Kapat

Depeche Mode Türkiye Fan Kulüp

Aramıza Katılın
Fan Kulüp Giriş
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

14 Mayıs 2009 İstanbul Fan Kulüp T-shirt (Önemli)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: 14 Mayıs 2009 İstanbul Fan Kulüp T-shirt (Önemli)
webmaster
Yönetici
Gönderiler: 9
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
14 Mayıs 2009 İstanbul Fan Kulüp T-shirt (Önemli) 2 Yıl, 10 Ay önce Karma: 0
Sevgili Devoteeler,

14 Mayis Istanbul konserinde giymeyi planladigimiz TShirt icin maalesefki 50 sayisini bulamadik bu sebep ile planladigimiz toplu siparis olayini gerceklestiremiyoruz.

Ancak bir cok kisi gercekten bu tshirt’e sahip olmak istedigi icin baska bir cozum bulduk. ve secilen tasarimi Tish-o.com.tr sitesine koyduk.

Fiyati 29 TL + 4 TL Kargo Ucreti ( 70 TL uzeri kargo ucretsiz )

Isteyenler Assagidaki linkten oylamalar sonucu 1. secilen tasarimi istedikleri sayida , beden’de ve bir cok odeme sekli ile siparis verebilirler.

http://www.tish-o.com.tr/shops.asp?id=1677

Siparis , Odeme ve Teslimat’da olabilecek sorunlarda tek sorumlu Tish-o.com.tr’dir www.depechemodeTR.com sorumlu tutulamaz

Son Düzenleme: 06/05/2009 09:48 Düzenleyen webmaster.

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
webmaster
Yönetici
Gönderiler: 9
graphgraph
14 Mayıs 2009 İstanbul Fan Kulüp T-shirt (Önemli) 2 Yıl, 9 Ay önce Karma: 0
T Shirt konusundaki en son durum.

sinan69
New Life
Gönderiler: 6
graphgraph
Cvp:14 Mayıs 2009 İstanbul Fan Kulüp T-shirt (Önemli) 2 Yıl, 8 Ay önce Karma: 0
T-shırt konusunda soyle bır sıkıntı yasadımkı paylasmak ıstedım cunku dıger alan arkadaslar boyle bır sorun yasadımı merak ıcındeyım !, tshırt bılıyorsunuz tısh-o sıtesıne yaptırıldı ve bana ulastıgında paketı acınca tam bır soka ugradım, bu noktada pta turnesı tshırt unude bu adamlarmı yapmıstı onu ogrenmek ısterım, neyse tshırt ınanılmaz kalıtesız yapılmıstı vede renkler resmen dagılmak uzereydı (kı renk bıle dıyemeyecegım ben aslında) hemen gıymeden makıneye attım cunku ıcıne koydukları naylon butun evın havasını degıstırmıstı ! neyse 40 drc. makınede bı gusel yıkanan ve kuruyan tshırt um beyaz boyasının butun heryere nokta nokta sacılmasıyla son halını almıstı !!!, tel actım gonderın hemen bakalım dıyen bır ses, aradan gecen 5 gun ve bır cevap, tshırtunuzu tıtızlıkle ınceledık bır yere surtunmus olmalı dıye bır cevap ! kargoya verdık gerı yolluyoruz !!! artık o konser tarıhınınde bır onemı kalmadı mumkunse degıstırın demıstımkı yanlıs adamlarla muhatap oldugumu sımdı anladım, sonucta ben sadece 30 tl kaybettım ama sız fazlasını kaybedeceksınız seklınde maılımıde attım, bu kadar musterı saygısı varmıs adamlarda, sızden rıcam alanlarda boyle bır sorun yasayan varmı ? en azından baskıdakı kalıteden memnunmusunuz ? tskler.....

firstdevotee
Yönetici
Gönderiler: 131
graph
Cvp:14 Mayıs 2009 İstanbul Fan Kulüp T-shirt (Önemli) 2 Yıl, 8 Ay önce Karma: 4
Gcen turnedeki tshirtleri biz yaptirmistik. Bizzat ben tekstilci bir arkadasa profesyonel baski kullanarak yaptirmistim. Bu sefer hem talep az olgugu icin (cunku o tur profesyonel baski icin en az 75-100 adet siparis gerekiyor) hem de vakit cok dar oldugu icin gerceklestiremedik. Bazi arkadaslar en azindan kendimiz internetten bastiralim seklinde talepte bulunduklari cin Tish-o sitesinin adresini koymustuk. Kalite konusunda bisey soyleyemiyorum cunku ben hic t-shirt yaptirmadim daha once oraya.

sinan69
New Life
Gönderiler: 6
graphgraph
Cvp:14 Mayıs 2009 İstanbul Fan Kulüp T-shirt (Önemli) 2 Yıl, 8 Ay önce Karma: 0
Tskler Ozan, zaten yaptırmayı dusunme kesınlıkle ! ınan renk kalıtesı rezalet, neyse oldu bır kere, artık konserın mumkunse erteleme tarıhını dusunmek lazım, ben ustunde oynarım tshırttekı tarıhın ....

sdepechemodek
Dangerous
Gönderiler: 123
graphgraph
Cvp:14 Mayıs 2009 İstanbul Fan Kulüp T-shirt (Önemli) 1 Yıl, 4 Ay önce Karma: -2
çok kötü ve basit bir tişört olmuş. en azından burdan bakınca öyle görünüyor. hayranlar kendileri bile çok daha iyi bir tasarım yapabilir. yapan ve seçen arkadaşlara eseflerimle...

Üste gitSayfa: 1